SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. febr. 1.


Szerkesztő

  • sport verseny

Irány az országos döntő! - Kézilabda 2023-24.

2024.01.31-én iskolánk, a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium kézilabdásai Csornára utaztak, hogy a megyei döntő utolsó mérkőzésén megküzdjenek a helyi Soproni SZC Hunyadi János Technikum csapatával.

Irány az országos döntő! - Kézilabda 2023-24.
Ez a mérkőzés volt hivatott dönteni arról, melyik csapat kvalifikálja magát az országos döntőre.
Frissen, de izgatottan készülődtek fiaink a reggeli gyülekezőnél és 7:30-kor már úton is voltunk Csorna felé. Ismeretlen helyszínen, ismeretlen körülmények között kellett megküzdenünk azért, hogy elérjük dédelgetett álmunkat és az országos döntőn szerepelhessünk. A pálya kicsi volt, a szurkolók hangosak, a levegőben tapintani lehetett a feszültséget. Ennek megfelelően idegesen kezdtük a játékot és hamar hátrányba kerültünk, ami a félidőig kétgólosra duzzadt. Védekezésünk feszes volt, aminek fő motorja Rudas Koppány, Mók Bence, Lányi Dorián és Babos Dávid voltak, támadásban azonban nem találtuk meg saját játékunkat és nehezen jutottunk el a kapuig.
A második félidőben nagyot harcoltak a srácok és háromgólos hátrányból felállva mentették döntetlenre az eredményt. Virth Dániel remek védései, Gábor Dorián labdaszerzései mindig adtak egy lökést ahhoz, hogy életben maradjanak reményeink. Végeredményben a 8:8-as döntetlennel zárult találkozó után azonos pontszámmal, de a jobb gólkülönbségünknek köszönhetően célba értünk és jogot szereztünk az országos döntőn való részvételre, amely márciusban Balatonfüreden kerül megrendezésre!
Gratulálunk és sok sikert kívánunk a folytatáshoz a csapat tagjainak: Virth Dániel (kapus) Babos Dávid, Dénes Kornél, Gábor Dorián, Horváth Dominik, Kelemen István, Kerekes Patrik, Kovács Bence, Lányi Dorián, Léránt Máté, Mók Bence, Rudas Koppány, Selmeczi István és Varga Benjamin.
Felkészítő tanárok: Sej László és Tóth József
Legyetek büszkék arra, hogy a Lukács Iskola diákjai vagytok!!! Hajrá Lukács!!!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Újabb Siker Kosárlabdában

Újabb Siker Kosárlabdában

Iskolánk Csapata Továbbjutott a Megyei Diákolimpia Döntőjébe!

2024. febr. 1.


Szerkesztő

Óriási siker a Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián!

Óriási siker a Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián!

Nagy örömmel üdvözöljük a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum két diákját, Csizmazia Bendegúzt és Pusztai Ottó Bencét, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a most zárult Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián.

2023. dec. 14.


Szerkesztő

Diákolimpia: Harmadik helyezett lett iskolánk kosárlabda csapata

Diákolimpia: Harmadik helyezett lett iskolánk kosárlabda csapata

Győr, 2023.12.11. - A városi kosárlabda diákolimpia lezárult, és örömmel jelenthetjük, hogy a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium kosárlabda csapata a harmadik helyen végzett.

2023. dec. 11.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium