SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. dec. 11.


Szerkesztő

  • sport
  • sport verseny

Diákolimpia: Harmadik helyezett lett iskolánk kosárlabda csapata

Győr, 2023.12.11. - A városi kosárlabda diákolimpia lezárult, és örömmel jelenthetjük, hogy a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium kosárlabda csapata a harmadik helyen végzett.

Diákolimpia: Harmadik helyezett lett iskolánk kosárlabda csapata

Az utolsó körmérkőzés során a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium csapata a Pannonhalma ellen lépett pályára. A Pannonhalma csapata hosszú évek óta rendszeresen részt vesz az országos döntőn, de a győri diákoknak sikerült kiválóan helytállniuk a heti öt edzésen felkészülő ellenféllel szemben. A mérkőzés értékes tanulási lehetőséget is biztosított a játékosoknak.

A városi harmadik helyezés egyben azt is jelenti, hogy továbbjutottak a megyei elődöntőbe. A következő kihívásban a soproni csoport második helyezettje és a Sport- és Kreatív Technikum lesznek az ellenfelek. A diákoknak mindkét csapatot le kell győzniük a megyei döntőben való részvételért.

A csapat tagjai szívós és elszánt játékkal érték el ezt a pozitív eredményt. A diákoknak és az edzőknek, Sziklenka Lászlónak és Sej Lászlónak, kiváló összehangolt munkájukért és kitartásukért köszönet jár. A csapatba tartozó fiúk: Adamek László, Gémesi Dominik, Gujdi Dominik, Káldy Zoltán Attila, Póczik Balázs, Rákoczi Tamás, Takács Emil, Varga Csongor és Virth Dániel, méltán lehetnek büszkék az elért eredményekre.

A fiúk továbbra is nagyon motiváltak és izgatottan várják az előttük álló kihívásokat a megyei elődöntőben. Az iskolánk nevében minden résztvevőnek és támogatónak köszönjük a lelkesítő szurkolást és a kiváló teljesítményt.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Országos selejtezőn a Lukács Technikum kézilabda csapata

Országos selejtezőn a Lukács Technikum kézilabda csapata

2023. november 24-én Tatára utaztak kézilabdás tanítványaink, hogy a megyei döntő ezüstös sikere után, országos selejtezőn mérkőzzenek meg az Eötvös Gimnázium csapatával az országos elődöntőbe jutásért.

2023. nov. 24.


Szerkesztő

Asztalitenisz Diák Olimpia

Asztalitenisz Diák Olimpia

ALukács Technikum két diákja, Pusztai Ottó Bence és Sós Ákos képviselte iskolánkat a városi "B" kategóriás Asztalitenisz Diák Olimpián.

2023. nov. 17.


Szerkesztő

FAIR PLAY KUPA 2023

FAIR PLAY KUPA 2023

A tavalyi év adta motivációval, a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium 2/14.B osztálya alkotta Bigi Team csapat ismét nekivágott a Fair Play Kupa küzdelemsorozatának.

2023. nov. 10.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium