SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. dec. 14.


Szerkesztő

  • sport verseny

Óriási siker a Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián!

Nagy örömmel üdvözöljük a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum két diákját, Csizmazia Bendegúzt és Pusztai Ottó Bencét, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a most zárult Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián.

Óriási siker a Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián!
Csizmazia Bendegúz az A kategóriában lépett asztalhoz, ahol a versenyzési engedéllyel rendelkezők mérték össze tudásukat. Bendegúz lenyűgöző módon, nagy fölénnyel nyerve minden mérkőzését, magabiztosan érte el az első helyet.🥇🏓 Ez a kiváló eredmény még inkább kiemelkedővé válik, ha figyelembe vesszük, hogy Bendegúz mindössze kilencedikes, tehát korcsoportjában a legfiatalabbak közé tartozik. A tovább jutása az Országos Diák Olimpiára az iskolát is büszkévé teszi.
Pusztai Ottó Bence a B kategóriában állt helyt a megyei versenyen, ahol a mezőny jóval erősebb volt, mint a városi fordulóban. Ottó szoros csatákat vívott nála erősebb ellenfelekkel, amivel értékes tapasztalatokat nyert.
A diákok sikeres szereplését Sziklenka László kísérő tanár segítette, aki lelkesen támogatta a versenyzőket.
Gratulálunk mindkét diáknak az eddigi eredményekhez, és izgatottan várjuk, hogy Csizmazia Bendegúz sikeresen folytassa a versenyzést az Országos Diák Olimpián. A diákoknak és a kísérő oktatónak további sikeres versenyzést és boldog pillanatokat kívánunk az asztalitenisz világában!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Diákolimpia: Harmadik helyezett lett iskolánk kosárlabda csapata

Diákolimpia: Harmadik helyezett lett iskolánk kosárlabda csapata

Győr, 2023.12.11. - A városi kosárlabda diákolimpia lezárult, és örömmel jelenthetjük, hogy a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium kosárlabda csapata a harmadik helyen végzett.

2023. dec. 11.


Szerkesztő

Elismerő oklevél  Vingler Zoltán oktatónknak!

Elismerő oklevél Vingler Zoltán oktatónknak!

2023. november 30-án adta át Rácz József, a Magyar Diáksport Szövetség Győr-Moson-Sopron vármegyei elnöke az elmúlt tanévben végzett kiemelkedő testnevelő tanári munkáért odaítélt elismerő okleveleket.

2023. nov. 30.


Szerkesztő

Asztalitenisz Diák Olimpia

Asztalitenisz Diák Olimpia

ALukács Technikum két diákja, Pusztai Ottó Bence és Sós Ákos képviselte iskolánkat a városi "B" kategóriás Asztalitenisz Diák Olimpián.

2023. nov. 17.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium