SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. febr. 1.


Szerkesztő

  • sport verseny

Újabb Siker Kosárlabdában

Iskolánk Csapata Továbbjutott a Megyei Diákolimpia Döntőjébe!

Újabb Siker Kosárlabdában
A Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium büszkén ünnepelheti kosárlabda csapatának kiváló teljesítményét, ami során a várakozásokat messze felülmúlva sikerült továbbjutniuk a Megyei Kosárlabda Diákolimpia döntőjébe. A megyei elődöntő két izgalmas mérkőzésén kellett helytállniuk, hogy elérjék ezt a kimagasló eredményt.
Az első ellenfél a Szent Orsolya Gimnázium csapata volt, akik a Soproni csoport második helyén végeztek. A mérkőzés magabiztosan alakult a mi csapatunk számára, és közel 20 pontos különbséggel sikerült legyőzni a soproni gárdát.
A második mérkőzésen a Sport és Kreatív Technikum csapatával kellett megküzdeni, akik a papírforma alapján erősebbeknek tűntek. A korábbi találkozás alkalmával a Lukács csapata több mint 20 pontos hátrányba került velük szemben. Azonban ezúttal a mi fiaink vezetve, az utolsó pillanatokban izgalmassá téve, 2 pontos különbséggel győzedelmeskedtek a hazai pálya előnyeit is élvező ellenfél felett.
Ez a két győzelem nem csupán a Megyei Diákolimpia döntőjébe való továbbjutást jelenti, hanem a csapat számára hatalmas motivációt is ad a következő kihívásokhoz. A Megyei Döntőből a győztes iskola jut az országos döntőbe, így a fiúk most még lelkesebben készülhetnek a következő megmérettetésre.
A csapat kiemelkedő teljesítményében minden játékosnak szerepe volt. A siker részesei voltak: Adamek László, Gémesi Dominik, Gujdi Dominik, Káldy Zoltán Attila, Póczik Balázs, Pusztai Ottó Bence, Rákoczi Tamás, Takács Emil, Varga Csongor és Virth Dániel. Felkészítő tanárok: Sziklenka László és Sej László, segítették a csapatot a győztes úton.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Országos Bajnok - 10 méter nyíltirányzékú légpuska verseny - 2023.

Országos Bajnok - 10 méter nyíltirányzékú légpuska verseny - 2023.

Gratulálunk Kovacsity Igor 1/9.C osztályos tanulónak, aki Országos Bajnok lett az Általános és Középiskolások 2023/24. tanévi 10 méter nyíltirányzékú légpuska versenyén!

2023. dec. 15.


Szerkesztő

KARÁCSONY KUPA 2023

KARÁCSONY KUPA 2023

2023. december 20-án, az idei év utolsó tanítási napján véget értek a VIII. Karácsony Kupa küzdelmei. Egy hónap alatt 32 osztály 300 tanulója 80 mérkőzésen közel 1000 perc tiszta játékidőt töltött a pályán.

2023. dec. 21.


Szerkesztő

Óriási siker a Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián!

Óriási siker a Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián!

Nagy örömmel üdvözöljük a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum két diákját, Csizmazia Bendegúzt és Pusztai Ottó Bencét, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a most zárult Megyei Asztalitenisz Diák Olimpián.

2023. dec. 14.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium