SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. nov. 16.


Szerkesztő

  • sport verseny

Diákolimpia: Iskolánk kosárlabda csapata 30 év után visszatért a pályára

Izgalmas kosárlabda meccseket élt át a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium csapata a városi diákolimpia győri csoportjában. Ez a megmérettetés különleges volt számunkra, mivel 30 év után ismét részt vettünk városi versenyen, ahol a fiúk remekül helyt álltak.

Diákolimpia: Iskolánk kosárlabda csapata 30 év után visszatért a pályára

Az első mérkőzésünkön a Jedlik Technikum csapatával találkoztunk, és izgalmas csatában sikerült a győzelmet megszereznünk. A fiúk kitettek magukért. Nehezen indult a játék, nagyon izgultak tanulóink, de szép lassan belelendültek és a harmadik negyedre sikerült jelentős előnyre szert tenni, amit az utolsó játékrészben meg is tudtunk tartani. Ez egy remek kezdet volt, és a csapat lelkesen készült a következő kihívásra.

A második mérkőzésen a Sport- és Kreatív Technikum csapatával találkoztunk. Bár a fiúk mindent megtettek a pályán, sajnos ezúttal nem sikerült a győzelem. Fontos azonban megjegyezni, hogy a sorsolás nem volt igazán kedvező számunkra. A két mérkőzést pihenő nélkül egymás után játszottuk, ami fáradtságot eredményezett. Ellenfelünk játékosai pedig teljesen frissen léphettek pályára, ami tovább nehezítette a helyzetünket.

Bár a második mérkőzés eredménye nem volt az, amit reméltünk, egy győzelemmel még mindig komoly esélyünk van arra, hogy továbbjussunk a megyei elődöntőbe. A csapat egyetlen veresége nem szabad, hogy elhomályosítsa első győzelmünk sikertörténetét és a csapat tagjainak elkötelezettségét.

A 30 év utáni visszatérésünk nagyon fontos és emlékezetes. Biztosak vagyunk abban, hogy a csapat még nagyobb eredményeket érhet el a további megmérettetéseken.

Gratulálunk a fiúknak az eddig elért eredményekhez, és támogatjuk őket a következő kihívásokban! Iskolánk büszke rájuk, és várjuk a folytatást a kosárlabdapályán!

A csapat tagjai: Adamek László, Gémesi Dominik, Gujdi Dominik, Káldy Zoltán Attila, Póczik Balázs, Rákoczi Tamás, Takács Emil, Varga Csongor, Virt Dániel

Edzők: Sziklenka László és Sej László

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


FAIR PLAY KUPA 2023

FAIR PLAY KUPA 2023

A tavalyi év adta motivációval, a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium 2/14.B osztálya alkotta Bigi Team csapat ismét nekivágott a Fair Play Kupa küzdelemsorozatának.

2023. nov. 10.


Szerkesztő

Sikerek a kézilabda diákolimpiákon – Szépen csillog a lukácsos ezüstérem!

Sikerek a kézilabda diákolimpiákon – Szépen csillog a lukácsos ezüstérem!

Még az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon, 2023. október 27-én vette kezdetét kézilabdásaink diákolimpiai megmérettetése. Elsőként az „A” kategóriában kezdődtek a küzdelmek és rögtön a legnehezebb ellenféllel, az Apor iskola diákjaival kellett felvenni a kesztyűt.

2023. nov. 10.


Szerkesztő

McDonald's Fair Play Cup - őszi körzeti torna GYŐR –SOPRON

McDonald's Fair Play Cup - őszi körzeti torna GYŐR –SOPRON

A Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium Forest- Lukács Csapata a tavalyi sikereket követően idén is pályára lépett az országos sportversenyen.

2023. nov. 7.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium