SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

 • Hírek
 • Közérdekű adatok
 • CLASSROOM
 • KRÉTA

Hírek

2023. nov. 16.


Szerkesztő

 • sport verseny

Diákolimpia: Iskolánk kosárlabda csapata 30 év után visszatért a pályára

Izgalmas kosárlabda meccseket élt át a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium csapata a városi diákolimpia győri csoportjában. Ez a megmérettetés különleges volt számunkra, mivel 30 év után ismét részt vettünk városi versenyen, ahol a fiúk remekül helyt álltak.

Diákolimpia: Iskolánk kosárlabda csapata 30 év után visszatért a pályára

Az első mérkőzésünkön a Jedlik Technikum csapatával találkoztunk, és izgalmas csatában sikerült a győzelmet megszereznünk. A fiúk kitettek magukért. Nehezen indult a játék, nagyon izgultak tanulóink, de szép lassan belelendültek és a harmadik negyedre sikerült jelentős előnyre szert tenni, amit az utolsó játékrészben meg is tudtunk tartani. Ez egy remek kezdet volt, és a csapat lelkesen készült a következő kihívásra.

A második mérkőzésen a Sport- és Kreatív Technikum csapatával találkoztunk. Bár a fiúk mindent megtettek a pályán, sajnos ezúttal nem sikerült a győzelem. Fontos azonban megjegyezni, hogy a sorsolás nem volt igazán kedvező számunkra. A két mérkőzést pihenő nélkül egymás után játszottuk, ami fáradtságot eredményezett. Ellenfelünk játékosai pedig teljesen frissen léphettek pályára, ami tovább nehezítette a helyzetünket.

Bár a második mérkőzés eredménye nem volt az, amit reméltünk, egy győzelemmel még mindig komoly esélyünk van arra, hogy továbbjussunk a megyei elődöntőbe. A csapat egyetlen veresége nem szabad, hogy elhomályosítsa első győzelmünk sikertörténetét és a csapat tagjainak elkötelezettségét.

A 30 év utáni visszatérésünk nagyon fontos és emlékezetes. Biztosak vagyunk abban, hogy a csapat még nagyobb eredményeket érhet el a további megmérettetéseken.

Gratulálunk a fiúknak az eddig elért eredményekhez, és támogatjuk őket a következő kihívásokban! Iskolánk büszke rájuk, és várjuk a folytatást a kosárlabdapályán!

A csapat tagjai: Adamek László, Gémesi Dominik, Gujdi Dominik, Káldy Zoltán Attila, Póczik Balázs, Rákoczi Tamás, Takács Emil, Varga Csongor, Virt Dániel

Edzők: Sziklenka László és Sej László

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


FAIR PLAY KUPA 2023

FAIR PLAY KUPA 2023

A tavalyi év adta motivációval, a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium 2/14.B osztálya alkotta Bigi Team csapat ismét nekivágott a Fair Play Kupa küzdelemsorozatának.

2023. nov. 10.


Szerkesztő

Sikerek a kézilabda diákolimpiákon – Szépen csillog a lukácsos ezüstérem!

Sikerek a kézilabda diákolimpiákon – Szépen csillog a lukácsos ezüstérem!

Még az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon, 2023. október 27-én vette kezdetét kézilabdásaink diákolimpiai megmérettetése. Elsőként az „A” kategóriában kezdődtek a küzdelmek és rögtön a legnehezebb ellenféllel, az Apor iskola diákjaival kellett felvenni a kesztyűt.

2023. nov. 10.


Szerkesztő

McDonald's Fair Play Cup - őszi körzeti torna GYŐR –SOPRON

McDonald's Fair Play Cup - őszi körzeti torna GYŐR –SOPRON

A Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium Forest- Lukács Csapata a tavalyi sikereket követően idén is pályára lépett az országos sportversenyen.

2023. nov. 7.


Szerkesztő


Partnereink

 • Audi Hungaria Zrt.
 • Széchenyi István Egyetem
 • NSZFH
 • Győri Szakképzési Centrum
SZC logo

Győri SZC


  • Intézmény logo
  • Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

   9027 Győr Mártírok útja 13-15.

  • Telefon: +3696/528-760

   E-mail: iskola@lukacssuli.hu

   OM azonosító: 203037/002


  2023Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium