SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. nov. 10.


Szerkesztő

  • sport verseny

Sikerek a kézilabda diákolimpiákon – Szépen csillog a lukácsos ezüstérem!

Még az őszi szünet előtti utolsó tanítási napon, 2023. október 27-én vette kezdetét kézilabdásaink diákolimpiai megmérettetése. Elsőként az „A” kategóriában kezdődtek a küzdelmek és rögtön a legnehezebb ellenféllel, az Apor iskola diákjaival kellett felvenni a kesztyűt.

Sikerek a kézilabda diákolimpiákon – Szépen csillog a lukácsos ezüstérem!

Korán megmutatkozott a tudásbeli különbség a két csapat között, a vége pedig egy nagy különbségű vereség lett. Senki nem gondolta ekkor, hogy a szünet után mennyivel mosolygósabb időszak köszönt ránk.

November 8-án a „B” kategória versenysorozata kezdődött el, ahol első mérkőzésen a házigazda Jedlik csapata ellen kellett bizonyítani, hogy a szerényebb eredményekkel töltött évek után, ezúttal át tudjuk lépni saját árnyékunkat. Nagyon jó csapatmunkát mutatva, végig nagyon taktikusan játszva sikerült végül 25:19 arányban győzelmet aratnunk. Második ellenfelünk a soproni Róth iskola csapata lett volna. Ellenfelünk azonban nem érkezett meg a versenyhelyszínre, így játék nélküli „győzelmet” könyvelhettünk el. Nagyot léphetünk előre, amennyiben januárban sikerül győznünk a csornai Hunyadi iskola csapata ellen, jogot szerezhetünk az országos döntőn való részvételre!

A csapat tagjai: Babos Dávid (6 gól), Dénes Kornél, Fodor Ottó (sajnos megsérült), Gábor Dorián (4 gól), Horváth Dominik (1 gól), Kelemen István, Kovács Bence, Lányi Dorián (6 gól), Léránt Máté, Mosonyi Marcell, Mók Bence, Rudas Koppány (1 gól), Selmeczi István, Varga Benjamin (5 gól), Virth Dániel.

2023. november 10-én ismét az „A” kategóriában versenyeztünk. Itt az első ellenfél ismét a Jedlik csapata volt. A kezdeti bizonytalanság után, Kuslits Kevin magára vállalta a vezér szerepét és teljesen megérdemelt győzelmet ünnepelhettünk a végén (34:29). A Krúdy ellen már tétje is volt a mérkőzésnek, győzelem esetén ugyanis jogot szerezhettünk az „országos elődöntőben” való részvételre. Fáradtan kezdtünk és nehezen mozogtak a lábak, de a végeredmény már szépen mutatott az eredményjelzőn, 25:7 a javunkra. Sok-sok év után végre országos versenyen mérettethetjük meg magunkat, más régiók iskoláinak csapatai ellen és képviselhetjük iskolánkat az ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐBEN!

A csapat tagjai: Babos Dávid (10 gól), Dénes Kornél, Gábor Dorián, Horváth Dominik, Kelemen István, Kovács Bence, Kuslits Kevin (30 gól), Lányi Dorián (6 gól), Léránt Máté (1 gól), Mosonyi Marcell, Mók Bence (1 gól), Nagy Károly (4 gól), Rudas Koppány (3 gól), Selmeczi István (3 gól), Takács István (6 gól), Varga Benjamin (2 gól), Virth Dániel.

Szurkoljon mindenki a srácoknak! Megérdemlik! Hajrá Lukács!

Felkészítő oktatók: Sej László és Tóth József

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


McDonald's Fair Play Cup - őszi körzeti torna GYŐR –SOPRON

McDonald's Fair Play Cup - őszi körzeti torna GYŐR –SOPRON

A Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium Forest- Lukács Csapata a tavalyi sikereket követően idén is pályára lépett az országos sportversenyen.

2023. nov. 7.


Szerkesztő

Sporttörténeti pillanatok a Barátság Parkban

Sporttörténeti pillanatok a Barátság Parkban

A Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium történetében először léptek pályára lány labdarúgóink országos sportversenyen.

2023. okt. 25.


Szerkesztő

A Lukács Technikum csapatának eredményes szereplése a Labdarúgás Diákolimpián

A Lukács Technikum csapatának eredményes szereplése a Labdarúgás Diákolimpián

2023. október 25-én megkezdődtek a Kispályás Labdarúgás Diákolimpia verseny őszi fordulójának küzdelmei.

2023. okt. 25.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium