SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2024. márc. 14.


Szerkesztő

  • esemény

Címzetes Mesteroktató elismerés kollégánknak!

Büszkeséggel és örömmel töltötte el iskolánk oktatói testületét a hír, hogy Herold Lívia a győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium oktatója 2024. március 14-én a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér aulájában egy ünnepélyes rendezvény keretében vehette át a Címzetes Mesteroktató elismerést.

Címzetes Mesteroktató elismerés kollégánknak!
Herold Lívia 2015 óta mentortanárként foglalkozik mérnöktanár szakos hallgatókkal a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégiumban, 2018-tól pedig a Széchenyi István Egyetem Szakmódszertani Tanszékén óraadóként tanítja az „Összefüggő pedagógiai gyakorlat” elnevezésű tantárgyat. Az intézményünkben a hallgatók az őszi és a tavaszi félév során is részt vesznek egy összefüggő tanítási gyakorlaton és több ponton is bekapcsolódnak az iskola életébe. Hospitálnak, tanítanak, jelen vannak az iskola rendezvényein, valamint a komplex pedagógiai munkában is segítenek. Herold Lívia kolléganőnk az elmúlt években mentorként és óraadó tanárként is nagy lelkesedéssel adta át mindazokat a didaktikai, módszertani és gyakorlati tapasztalatokat a hallgatóknak, amelyeket az évek során összegyűjtött. Igazi pedagógusként az elhivatottságát jól tükrözi annak a szemléletnek az erősítése, hogy az eredményes oktatáshoz újfajta, folyamatosan változó, széles módszertani palettára van szükség. A mentori munka egyik kiemelt részeként lelkiismeretesen készítette fel a leendő oktatókat azokra a különböző helyzetekre is, amelyekkel gyakorlati munkájuk során a későbbiekben majd találkozhatnak.
 
Több éves pedagógusi és oktatói célkitűzéseit, valamint hitvallását többek között Móricz Zsigmond gondolatai is inspirálták:
 
„Én azt hiszem, annál nincs nagyobb öröm, mint valakit megtanítani valamire, amit nem tud.” (Móricz Zsigmond)
 
Szívből gratulálunk a Címzetes Mesteroktató díjhoz és büszkék vagyunk kolléganőnk eredményekben gazdag munkájának méltó elismeréséhez!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Elismerő oklevél  Vingler Zoltán oktatónknak!

Elismerő oklevél Vingler Zoltán oktatónknak!

2023. november 30-án adta át Rácz József, a Magyar Diáksport Szövetség Győr-Moson-Sopron vármegyei elnöke az elmúlt tanévben végzett kiemelkedő testnevelő tanári munkáért odaítélt elismerő okleveleket.

2023. nov. 30.


Szerkesztő

Pedagógus elismerések 2023

Pedagógus elismerések 2023

A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérem díjra az idei tanévben a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium négy munkatársa is felterjesztésre került.

2023. júl. 4.


Szerkesztő

Miniszteri Elismerő Oklevél

Miniszteri Elismerő Oklevél

A Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium két nyugdíjba vonult munkatársa óriási megtiszteltetésben részesült az elmúlt napokban.

2023. okt. 29.


Szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium