SZC logo

Győri SZC

OM kód: 203037/002 | 9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Intézmény logo

Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Hírek

2023. júl. 4.


Szerkesztő

  • Egyéb esemény

Pedagógus elismerések 2023

A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományozott Pedagógus Szolgálati Emlékérem díjra az idei tanévben a Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium négy munkatársa is felterjesztésre került.

Pedagógus elismerések 2023

2023. június 15-én Vinglerné Limp Ildikó és Herczku István oktatók, majd 2023. június 30-án Muzler Gáborné gyógypedagógus és Horváth József oktató vehette át e rangos kitüntetést a szakképzésben és az iskolai oktatásban eltöltött több évtizedes, szakmailag kimagasló és példaértékű innovatív nevelő-oktatói munkája, valamint a tehetséggondozás terén elért tevékenysége elismeréseként.

Herczku István és Horváth József műszaki oktatók, Nagy Tibor Imre gyakorlati oktatásért felelős igazgatóhelyettessel együtt a tanévzáró értekezleten iskolánktól is búcsúztak. A következő tanévtől mindhárman, egy kiemelkedően sikeres és szakmai eredményekben gazdag életpálya megkoronázásaként jól megérdemelt nyugdíjas éveiket kezdhetik meg. Munkájuk elismeréseként Szentpéteri Marianna igazgató asszonytól vehették át a Lukács Közhasznú Alapítvány által adományozott emlékplakettet.

A tanévzáró értekezleten jubileumi évfordulókat is ünnepeltünk. Bertalan Edit oktató a pedagógus pályán eltöltött 25 év, míg Horváth József műszaki oktató a 40 éves pedagógusi pályán nyújtott magasszintű nevelő-oktató munkájáért vehetett át pénzbeli elismeréssel is járó díszoklevelet az intézmény igazgatójától.

GALÉRIA

Pedagógus elismerések 2023

Vinglerné Limp Ildikó-Herczku István.jpg
Bertalan Edit.jpg
Muzler Gáborné-Horváth  József.jpg

KAPCSOLÓDÓ HÍREK


Ismét Szakképzési Díjban részesült a Lukács iskola!

Ismét Szakképzési Díjban részesült a Lukács iskola!

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) 2013-ban alapította a Szakképzési Díját. A díj célja, hogy kiemelkedő projektekkel és kezdeményezésekkel hozzájáruljon a szakmai képzés színvonalának emeléséhez, a szakképzés társadalmi megbecsülésének fokozásához.

2022. márc. 8.


Lukács iskola

IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. szakmai napja a Lukácsban

IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. szakmai napja a Lukácsban

Az IKK Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt. szakmai műhelyprogram sorozatának keretében 2023. 04. 19-én intézményünk adott otthont a Gépészet, Speciális gép-és járműgyártás, Elektronika és Elektrotechnika ágazatok közös szakmai konferenciájának.

2023. ápr. 19.


Szerkesztő

„PÁTRIÁNK” VÁROS ÉS HELYTÖRTÉNETI VETÉLKEDŐ

„PÁTRIÁNK” VÁROS ÉS HELYTÖRTÉNETI VETÉLKEDŐ

Iskolánk tanulói Rabi Botond 9. G Bejczi Bogát és Czikkart Dániel 11. E osztályos tanulók március 14-én a „Pátriánk” város és helytörténeti vetélkedőn vettek részt, ahol a 4. helyen végeztek.

2023. ápr. 3.


szerkesztő


Partnereink

SZC logo

Győri SZC


Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium

9027 Győr Mártírok útja 13-15.

Telefon: +3696/528-760

E-mail: iskola@lukacssuli.hu

OM azonosító: 203037/002


2024Győri SZC Lukács Sándor Járműipari és Gépészeti Technikum és Kollégium